petek, 10. maj 2019

DOBRO DOŠLI VMERCATORJU

DARILO Mercator prodajalne na Markovcu Društvu upokojencev Semedela.

Uspešnost delovanja društva je odvisna tudi od finančnih možnosti. Zadnja leta je žal tako, da smo le redkokdaj deležni donatorske pomoči. V četrtek 9. maja 2019 se je to vendarle zgodilo. Mercatorjeva prodajalna na Markovcu je znova izvedla akcijo »RADI DELAMO DOBRO«, v kateri smo najpogostejši kupci z oddajo žetonov, ki smo jih prejeli ob nakupu pri blagajni,  prepričljivo zmagali in pridobili donacijo v višini 1000 EUR. Žetone smo metali v posebno skrinjico.

V četrtek je bila razglasitev rezultatov, vodstvo prodajalne – poslovodja Simon SORIĆ in vodja maloprodajnih enot obalnega območja Emina KOVAČEVIČ  pa nas je tudi pogostilo z narezkom. Družinska kmetija Žgajnar pa je dodala domače dobrote. Svoje izdelke prodajajo na dobro označenih mestih v prodajalni. Bilo je prijetno, čeprav se je tudi zaradi močnega dežja, srečanja udeležilo manj članov DU Semedela, kot bi se sicer. Zlasti redni kupci v tej trgovini.





Dodajam nekaj fotografij: Simbolični ček s 1000 EUR donacije sta prevzela predsednik DU Semedela Matija JAKŠIČ in članica UO Zdenka PETEK.
    
    

 Gostitelja – poslovodja in vodja maloprodajnih enot ……..

In seveda člani upravnega odbora ter drugi člani DU, pa slučajni kupci naših let, ki so se tudi pridružili ob ponujenih narezkih in  pri pijači…


Včasih je koristno, da spremljate dejavnost DU Semedela. Zlasti sedaj, ko vabi na izlet v Verono.

Besedilo in fotografije Ida Kogej

ŠE POVABILO ZA IZLET 
DRUŠTVO UPOKOJENCEV SEMEDELA                                     Koper,3.05.2019
Jurčičeva 2 Koper

                                             VABIMO
vas na enodnevni izlet,v VERONO – Italija,ki bo v soboto, dne 25.05.2019 v organizaciji našega društva in turistične agencije PALMA.
 Kratek opis izleta:Odhod iz Kopra bo v zgodnjih jutranjih urah.Vožnja do Verone,ki jo zaradi izjemne zgodovine uvrščamo med umetniško najbolj vabljiva severno italijanska mesta.Krajši ogled mesta,ki je služilo kot kulisa Shakespearovemu Romeo in Juliji -eni največjih ljubezenskih zgodb v svetovni literaturi.Med drugim si bomo ogledali trg Bra,čudovito ohranjen rimski amfiteater,se sprehodili do trga Erbe s tradicionalno tržnico,si ogledali trg Seniorjev in seveda obiskali Julijino hišo z znamenitim balkonom.Po ogledu vožnja proti GARDSKEMU JEZERU in obisk enega najlepše urejenih evropskih Zoo safarijev.Vožnja z avtobusom med ogradami in prosto živečimi živalmi daje občutek,kot da bi se udeležili pravega afriškega safarija,saj bomo srečali leve,tigre,nosoroge nilske konje,žirafe,gazele in opice……Sledi ogled živalskega vrta in maket dinozavrov v naravni velikosti.Pozno popoldne se bomo ustavili še v gostišču,kjre se bomo podružili ob dobri hrani. Sledi vožnja proti Sloveniji in prihod domov v poznih večernih urah.
CENA izleta znaša:
69 € pri min.45 plačnikov
75€ pri min.40 plačnikov
CENA VKJUČUJE:
- Prevoz s turističnim avtobusom po programu.
- Zunanje oglede po programu.
 -Vstopnino v ZOO in Safari park.
-Hrano (pozno kosilo) na območju Gardskega jezera.
-Spremstvo in organizacijo potovanja.
OBVEZNO DOPLAČILO OB PRIJAVI: vse osebe mlajše od 65 let doplačajo 5.5€
(višja vstopnina v park).Vse prijavljene, bom obvestil pravočasno po telefonu o uri odhoda in mestih za vstop na avtobus.
POZOR!Našemu izletu se bodo pridružili tudi upokojenci kluba DU Luke Koper.
PRIJAVE zbiramo do četrtka:16.05.2019,na tel.št. 041-846599 Zvone Ferencek
PLAČILO izleta v petek:17.05.2019 v pisarni društva Jurčičeva 2,med:9,00 in 11,00 uro.
  

S sabo povabite tudi svoje prijatelje!        
                                                                                 Sekcija za izlete DU Semedela

Ni komentarjev: