torek, 15. junij 2021


 

PRISTOPNA IZJAVA

Priimek in ime (kot je vpisano na osebnem dokumentu): .......................................................................................... Naslov stalnega prebivališča: .......................................................................................................................................... Kraj in poštna številka: ..................................................................................................................................................... Datum rojstva:......................................... Telefon: ................................................. Leto upokojitve: ........................... Elektronska pošta: .................................................................................... Poklic: ............................................................ Nisem še upokojen/a: član/ica želim postati na priporočilo (vpišite ime in priimek člana KUS, ki vas je priporočal) .........................................................................................................................................................................

S podpisom pristopne izjave prostovoljno sprejemam obveznosti in pravice, ki izhajajo iz Statuta Kluba upokojencev Slovenije. Želim uresničevati namene, cilje in naloge ter s svojim delom sodelovati v Klubu upokojencev Slovenije.

S podpisom izrecno dovoljujem in soglašam, da se moji zgoraj navedeni osebni podatki uporabljajo in obdelujejo izključno za naslednje namene:

  • hrambo v evidenci KUS

  • za potrebno dokumentacijo za zdraviliška letovanja, katerih se bom udeležil/a

  • obveščanje s pomočjo SMS sporočil

  • obveščanje po elektronski pošti

    Podatki iz pristopne izjave bodo uporabljeni in obdelani izključno za potrebe KUS. Podatki bodo obdelani, shranjeni in varovani v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov ter veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji, ki ureja področje varstva osebnih podatkov. Kontaktne podatke bomo uporabili le za pošiljanje klubskih obvestil.

    Kot član/ica KUS imate pravico do vpogleda v vaše podatke, dopolnitev in popravkov, preklica te privolitve (pri čemer le-ta ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi te privolitve pred prejemom preklica) ter do izbrisa v času članstva v KUS. V zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov imate pravico do ugovora obdelave le-teh. Pisne vloge in zahtevke glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko pošljete na naslov KUS, 1000 Ljubljana, Smrekarjeva 29.

    Podpisani/a se strinjam z vsebino pristopne izjave ter izrecno soglašam in dovoljujem obdelavo osebnih podatkov za navedene namene.

    Datum ....................................................... Podpis ...............................................................

Letno članarino v višini 12,00 € nakažite na TRR SI56 6100 0001 3508 664 DH Ljubljana (SI 99) KLUB UPOKOJENCEV SLOVENIJE / 1000 Ljubljana / Smrekarjeva 29

Ni komentarjev: